Film!

I forbindelse med den regionale pasientsikkerhetskonferansen 2021 ble min sjef, Ole Rysstad og jeg filmet mens vi hadde en samtale om prosjektet vårt for Sørlandet sykehus. Jeg er ansatt som erfaringskonsulent der og er kjempestolt av det arbeidet vi gjør og skal fortsette å gjøre. Hva vi spesifikt jobber med vises nærmere i filmen.

Jeg har tenkt en stund på dette, på om det er riktig å poste denne filmen. For den er personlig, men det er jo også småkleint å se seg selv på film. Legger den likevel ut – og håper dere blir like inspirerte som vi er!

Forfatter: erlikmarie

Bærum/Oslo, 26 år. Brenner for og skriver om psykiatri og psykologi fra et brukerperspektiv. Kontaktes på mobil: 98029123 Mail: erlikmarie@gmail.com Facebook: www.facebook.com/erlikmarie/

Én tanke om “Film!”

  1. Hei Marie
    Så flott at du, med dine erfaringer, kan være med i et slikt prosjekt. Jeg tror at det er den beste måten å komme videre med et tilbud som virkelig kan hjelpe dem som trenger det. Vi som står på sidelinjen føler oss maktesløse når myndige personer sliter og ikke får den hjelpen de trenger.
    Lykke til, jeg er sikker på at du har mye å bidra med!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s