erlikmarie 2.0

I går satt jeg i møte med ekspertgruppa jeg er så heldig å få være med i. Vi jobber for å bedre tilbudet til de mange som sliter med selvskadings- og selvmordsproblematikk, i regi av Sørlandet sykehus. Og det er selvfølgelig kjempespennende og utrolig givende. Men mens jeg satt der fikk jeg en eller annen greie over meg, som jeg egentlig tror har ligget latent en stund: Jeg vil, i tillegg til jobben som erfaringskonsulent, lære bort noen av mine dyrekjøpte erfaringer mer direkte. Klarer jeg det, å bidra til større forståelse, er jeg happy.

Dette dreier seg på ingen måte utelukkende om selvskading eller selvmordsproblematikk, men om livet som syk, om opp- og nedturer, om å leve på siden av samfunnet, om mangel på forståelse, om å føle seg alene, om et gnagende, underliggende selvhat. Og om veldig mye mer!

Jeg tror dette kommer litt ekstra nå for tiden fordi jeg, på tross av at jeg fortsatt sliter selv, har litt mer overskudd. Og jeg brenner så sjukt for dette, for å skape forståelse på tross av, for å HJELPE.

Det jeg skal frem til er: Jeg håper å børste litt støv av bloggen, men i tillegg kommer jeg til å bruke sosiale medier (i all hovedsak Instagram) mer, men også på en annen måte. Er vi ikke litt forbi den greia hvor alt skal være så perfekt og fint og bekymringsløst?

Min «profesjonelle» Instagram heter ERLIKMARIE og den skal være ekte og rå og forhåpentligvis bidra til større forståelse rundt og om psykisk sykdom. Oppturer, men også nedturene som følger med. Lik og del:)))) tulla.

Forfatter: erlikmarie

Bærum/Oslo, 26 år. Brenner for og skriver om psykiatri og psykologi fra et brukerperspektiv. Kontaktes på mobil: 98029123 Mail: erlikmarie@gmail.com Facebook: www.facebook.com/erlikmarie/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s